Skip to main content

over ons

Jaap en Veronique Volman zijn een jong ondernemers echtpaar. Beide hebben jaren in de horeca gewerkt en hebben nu de kans gegrepen om hun droom te realiseren.
Jaap Volman heeft (zijn) ervaring opgedaan door te werken voor geweldige chefs zoals René Brienen van Brienen aan de Maas, Eric Swaghoven van Valuas en Luc Kusters van Bolenius in Amsterdam, al deze restaurants zijn bekroond met een Michelin ster.
Bij Bolenius is Jaap doorgegroeid van leerling tot souschef en hier heeft hij ook zijn liefde voor de Nederlandse keuken mogen ontdekken en ontwikkelen.
Toen Jaap was begonnen aan de horeca manager ondernemer opleiding, heeft hij zijn eerste stage gelopen bij de Heeren van Overloon, daar raakte hij verknocht aan het pand en de mooie locatie. Dus toen Jaap, na bijna 7 jaar bij Bolenius te hebben gewerkt, toe was aan een nieuwe uitdaging en hem ter ore kwam dat De Heeren van Overloon te koop stond was de cirkel rond.
Veronique Volman heeft net als Jaap voor horeca manager ondernemer gestudeerd. Dit is ook de plek waar de echtgenoten elkaar hebben leren kennen. Veronique is jarenlang werkzaam geweest in de horeca in verschillende steden.
Toen het eerste kindje kwam heeft Veronique zich laten omscholen tot docent Engels. Om haar connectie met het horeca vak, waar ze zo veel passie voor heeft, niet kwijt te raken is ze les gaan geven op het horeca gerichte MBO onderwijs om zo toekomstig horeca personeel voor te bereiden op het communiceren met internationale gasten.
Echter bleef het gemis naar het uitoefenen van het mooiste vak van de wereld groot. Dus toen de kans om een eigen zaak te openen zich voordeed was er geen moment twijfel.
Samen, met veel hulp van vrienden en familie hebben Jaap en Veronique alles op alles gezet om van hun gezamenlijke droom werkelijkheid te maken. Na een intensieve verbouwing waarbij het restaurant een grondige make-over kreeg, staan Jaap en Veronique Volman samen met hun team klaar om hun gasten te verwelkomen en hen te verblijden met mooie gerechten en bijzondere wijnen. Om hen op die manier een bijzondere middag of avond te bezorgen.
Call Now Button