reviews

De Gelderlander

mei 2018

Lees meer

Chefs Friends

oktober 2018

Lees meer

Misset Horeca

november 2018

Lees meer

Facebook

Boompjes Restaurant
4.9
powered by Facebook
Annebeth de Jong
Annebeth de Jong
2019-01-12T20:23:37+0000
Wederom heerlijk gegeten. Ik ben een groenteliefhebber, heb mogen genieten van oa heerlijke wintergroenten. Ook voor mensen met coeliakie een absolute aanrader: lekker kunnen genieten van puur eten zonder toevoegingen! Tot de volgende keer,lees meer
Lisette Uijtenbroek
Lisette Uijtenbroek
2019-01-12T19:02:56+0000
Wat hebben we heerlijk geluncht bij Boompjes Restaurant in Overloon. Leuke bediening, elk gerecht goed uitgelegd en heerlijke wijnen erbij . Kortom een absolute aanrader!!lees meer
Ruud Willems
Ruud Willems
2018-12-01T22:08:38+0000
Heerlijk gegeten vanavond!! Echt een aanrader, fijne sfeer, gastvrije bediening en een top kok in de keuken!!
Esther Kokkelmans
Esther Kokkelmans
2018-11-10T18:21:56+0000
Mooi restaurant met heerlijk eten. De aandacht die er is voor detail en herkomst van ingrediënten spreken me erg aan. Een ander pluspunt is de destination charger voor Teslaeigenaren!lees meer
Raymond Knops
Raymond Knops
2018-11-09T21:39:10+0000
Heerlijk gedineerd! Gastvrije, vriendelijke bediening en een chef, Jaap Volman, die weet wat koken is. Helemaal top!!
Linda van Tienen-Sleutjes
Linda van Tienen-Sleutjes
2018-10-09T18:46:59+0000
Heerlijk gegeten vanavond, voor herhaling vatbaar, bedankt !
Jolande Segers
Jolande Segers
2018-10-04T21:26:06+0000
Alweer heerlijk gegeten. Iedere keer opnieuw verwennerij!
Rene Dudink
Rene Dudink
2018-09-29T20:51:54+0000
super gegeten heel afwisselend
Katrijn Neneok-Lnssn
Katrijn Neneok-Lnssn
2018-09-28T20:57:35+0000
Genoten! Heerlijke, verrassende, pure en smaakvolle gerechten. Hoezo de groenten horen 'on the side'? Bij dit restaurant hebben groenten een grotere rol, waardoor je de friet/aardappel/of een ander bijgerecht totaal niet mist. Zeker voor herhaling vatbaar!lees meer
Frank Koenen
Frank Koenen
2018-09-28T20:23:48+0000
Heerlijk gegeten. Eerlijke gerechten met smaken waarbij de onderdelen zowel afzonderlijk als samengesteld puur uitkomen. Fris en verrassend. Een wijnarrangement dat nagenoeg perfect aansluit op de geserveerde gerechten. Ja, dit restaurant is het waard om naar terug te gaan.lees meer
Judith Hendriks-Voncken
Judith Hendriks-Voncken
2018-09-25T20:17:05+0000
Heerlijk gegeten. Verrassende en smaakvolle gerechten. Goede bediening. Fijne sfeer. Wij komen zeker terug!
Barry van Opbergen
Barry van Opbergen
2018-09-07T20:15:13+0000
Heerlijke pure smaken. Geen gerechten overladen met sauzen en kruiden, maar terug naar de basis. Wij hebben genoten van pure smaak explosies. Genoten en we komen zeker terug.lees meer
Jack Bronneberg
Jack Bronneberg
2018-08-18T20:04:12+0000
samen met mijn vrouw Janine vierden we dit weekend ons 40 jr Huwelijk, lekker met zijn tweetjes in alle rust. Iemand tipte om bij ‘Boompjes’ te gaan eten. Beste tip !!! Uitstekend eten, gezellige ambiance en zeer goed en net personeel. Daarbij werden we nog op een sympathieke wijze door hun gefeliciteerd, toppers ! Belangrijkste: het eten was uitstekend qua smaak, qua presentatie, Bedankt voor de kers op de taart, een mooie avond voor ons in een fijn weekend ! Jack en Janine uit Sittard 👍lees meer
Harriëtte van Helden
Harriëtte van Helden
2018-08-07T00:43:14+0000
Eerste maar zeker niet ons laatste bezoek. creatieve en smakelijke gerechten, enthousiast en gepassioneerde mensen. Kortom... alles wat een avond uit voor ons een avond met een dikke gouden rand maakt vinden we hier. Chapeau!lees meer
Gerlinde Griemink
Gerlinde Griemink
2018-06-23T08:33:59+0000
Gisteravond Genoten van een overheerlijk 7 gangen diner! En niet alleen Genoten van het heerlijke eten maar ook van de fantastische bediening, complimenten ook aan de dames. Zeker een aanrader om hier een keer te gaan dineren�lees meer
Annebeth de Jong
Annebeth de Jong
2018-05-20T08:30:47+0000
Gisteravond gegeten bij Boompjes restaurant. Wat een leuke ervaring om bij jullie te eten. Alles was top: ten eerste de heerlijke seizoensgroenten en aansluitend de andere gerechten en niet te vergeten de bediening en uitleg bij alle gerechten en bijpassende wijnen. Een absolute aanrader!lees meer
Amparo Bosboom-Aparicio
Amparo Bosboom-Aparicio
2018-05-10T14:44:54+0000
Erg goed ! Hoog niveau voor een prima prijs ! We komen graag terug....
Adler Warmer
Adler Warmer
2018-04-28T16:50:44+0000
Jos Verhagen
Jos Verhagen
2018-04-19T15:49:39+0000
Op woensdag 18 april was onze familiedag. Jammer genoeg was het restaurant die dag gesloten, maar geen probleem! De kok kwam bij ons thuis. Heerlijk gegeten met 16 personen. Zeer aparte groentes: meiknol, gele wortel, pastinaak. En bij de asperges lamsvlees of kabeljauw. Zelfgemaakt ijs. Ook voor de lactose- en glutenvrijen onder ons een feest!! Jos verhagenlees meer
Pal Janssen
Pal Janssen
2018-04-16T15:06:40+0000
Zondagmiddag gaan lunchen, wat heel slecht was. Wij hadden vissoep waar rauwe vis in zat en na zeggen van het personeel zou de vis warm worden door de soep. Ook de soep was koud dus hadden we nog steeds rauwe vis. Als we niet uitgenodigd waren hadden we de soep terug gegeven. Na twee keer aangegeven te hebben dat de soep slecht was, kon er geen goede dag meer vanaf toen we gingen. Ze konden alleen nog komen om af te rekenen. Als de chef nu nog moet leren om soep te maken, moet de chef maar naar de Zwaan in Venray gaan daar hebben ze wel goede (warme) vissoep!lees meer
Karin Nooijen-Hermanussen
Karin Nooijen-Hermanussen
2018-04-15T17:59:40+0000
Super mooie gerechten. Ontzettend lekker. Zeker geen standaard gerechten. Tip: laat je verrassen door de kok!
Sara Philippart
Sara Philippart
2018-04-14T15:19:56+0000
Toevallig hier terecht gekomen... En het bleek helemaal ons ding: (h)eerlijk genieten in een knap interieur met een fijne bediening. We beslisten ter plekke om nog eens terug te gaan (waren een weekje op vakantie in Overloon). Ons tweede bezoekje werd als het ware nog beter: elke hap was pure verwennerij, de wijnen een waar genot, de bediening top. Wij komen graag nog een keertje terug naar Overloon om ons culinair opnieuw te laten verrassen. Doe zo voort!lees meer
Ruud van Dongen
Ruud van Dongen
2018-04-05T07:10:13+0000
Wil je een culinaire ontdekkingsreis met eerlijke producten in een heerlijke omgeving? dan is dit het adres!
Hanneke Bouman-Luyendijk
Hanneke Bouman-Luyendijk
2018-03-31T10:56:35+0000
Genoten! Dutch cuisine... ik word er heel bij van! Heerlijke gerechten, veel groente op verrassende manieren bereid. Leuk met de alcoholvrije groente-fruit “wijnen” van Vieno erbij. Bedankt voor een heerlijke avond team @Boompjesrestaurant. Wij komen zeker terug.lees meer
Stefan Bouman
Stefan Bouman
2018-03-31T09:23:45+0000
Top gegeten en gedronken. Mooi restaurant met kennis van wijnspijs. Gerechten op basis van Dutch Cuisine.
Linda Hafmans
Linda Hafmans
2018-03-25T21:42:21+0000
Culinair genoten vanavond bij Boompjes! Heerlijk gegeten en fantastische bediening! Aanrader
Peggy Aelen
Peggy Aelen
2018-03-25T16:44:11+0000
Vandaag hier vriendelijk ontvangen en heeeeeeeeerlijk gegeten. Een genot om eens geen friet bij het eten te krijgen. (lekkere amuse trouwens) Wij komen zeker nog eens terug, omdat de keuken al vroeg open is, komen wij met een boeren bedrijf niet in tijdnood en kunnen we weer terug zijn om de koeien te melken! geen keuzestress met een overvolle kaart en wat je kiest wordt met zorg en kwaliteit bereid. Toppie!!lees meer
Anouk van Loon
Anouk van Loon
2018-03-24T23:30:51+0000
Miek Segers
Miek Segers
2018-03-17T18:35:09+0000
Vandaag heerlijke koffie gedronken, en verwend met opa’s appeltaart! Prachtig restaurant, bijzonder sfeervol. Wij komen hier graag terug!lees meer
Dave Moorrees
Dave Moorrees
2018-03-10T11:14:16+0000
Marion Lemmers
Marion Lemmers
2018-03-08T17:00:34+0000
Wij hebben vandaag bij Boompjes geluncht Wat een smaken Het was in een woord geweldig
Harry Stox
Harry Stox
2018-03-05T20:21:06+0000
Dutch Cuisine voor Bourgondiers. Het pand van De Heeren van Overloon heeft een frisse make-over gehad die de gasten maar ten dele voorbereidt op wat hen te wachten staat. Alles klopt vanaf de eerste amuse tot aan de laatste friandise. Door de filosofie dat groenten even belangrijk zijn op het bord als vlees of vis krijg je prachtige gerechten voorgeschoteld met verrassende combinaties. Ongelofelijk dat ze pas een week hier bezig zijn. Een overweldigende start van een nieuwe topper die ook in een grotere stad niet zou misstaan. De moeite van een trip naar Overloon waard!lees meer
Ank Bruinenberg
Ank Bruinenberg
2018-02-28T10:26:24+0000
Christiaan Koffrie
Christiaan Koffrie
2018-02-28T09:59:51+0000
Sandy Gijsbers
Sandy Gijsbers
2018-02-28T09:54:20+0000
Jaap Volman
Jaap Volman
2018-02-28T09:53:46+0000
Pascal Janssen
Pascal Janssen
2018-02-24T14:03:01+0000
Echt super gegeten. Gaan we zeker nog een keer terug komen.
Paul Bremmers
Paul Bremmers
2018-02-24T12:10:21+0000
Toprestaurant in wording. Heerlijk gegeten, wijn arrangement super, top avond. Dank
Susan Volman
Susan Volman
2018-02-19T16:57:10+0000
Lieke van der Vorst
Lieke van der Vorst
2018-02-18T20:27:30+0000
Vandaag een 4-gangen 'lunch' mogen proeven. Wat een culinaire sensatie. De smaakcombinaties waren een feestje voor de smaakpupillen en dan nog niet te spreken over de bijpassende wijnen..... topper! Een ware aanwinst voor Overloon.lees meer
Mandy Merkelbagh
Mandy Merkelbagh
2018-02-18T16:38:41+0000
Lindy van Baal
Lindy van Baal
2018-02-18T15:52:52+0000
Pascal Merkelbagh
Pascal Merkelbagh
2018-02-18T15:49:58+0000

Google

Dienny Kroos-van der Meij
Dienny Kroos-van der Meij
12:48 04 Dec 18
Prima geluncht. Vriendelijk bediend. We gaan zeker terug. Inrichting zeer strak en modern.
Joke Balk
Joke Balk
19:32 17 Nov 18
Een hele gezellig etentje gehad met heel veel bijzondere vergeten groenten. Heerlijk
Suzette Panzini
Suzette Panzini
09:47 18 Sep 18
Moet je geweest zijn. Laat je verassen. Heerlijk!
Bert Brouwer
Bert Brouwer
18:20 08 Sep 18
Heel lekker gegeten. Voor herhaling vatbaar
Joris Broche
Joris Broche
13:17 31 Aug 18
Gezellig restaurant, mooi interieur en vriendelijke bediening. De borden waren mooi gepresenteerd. Enig minpuntje waren de temperaturen van de vissoep en de burger. Het binnenterras kan ook nog verder uitgewerkt worden
Bekijk alle beoordelingen
  • Boompjes Restaurant
    Irenestraat 1
    5825 CA Overloon
    0478 642227
    info@boompjes-restaurant.nl
Op de hoogte blijven van
nieuws of acties?
Meld je dan aan voor onze
  • Openingstijden:
    donderdag t/m dinsdag
    12.00 - 22.00 uur
    woensdag gesloten

© 2018 Boompjes Restaurant  | ontwerp en realisatie Studio Coppis
RESERVEREN