reviews

De Gelderlander

mei 2018

Chefs Friends

oktober 2018

Misset Horeca

november 2018

Facebook

Boompjes Restaurant
4.9
aangedreven door Facebook
Suz Anne
Suz Anne
2019-08-12T18:29:29+0000
Héérlijk gegeten! Als veganist is dit écht vegan Heaven! Zo veel verassende smaken en de opmaak van de borden.. Het is haast zonde om op te eten!lees meer
Marian van Haren
Marian van Haren
2019-08-11T21:27:20+0000
Super gezellige avond gehad met vrienden . Heerlijk eten en super wijn erbij. Goede sfeer gastvrij vriendelijke mensen.
Sam Lelieveld
Sam Lelieveld
2019-07-12T20:14:01+0000
heerlijk eten, vriendelijke bediening. Het 3 gangen diner duurde wel lang. ik zou niet gauw aan 5 of 7 gangen beginnen. Dat is heel jammer. Het eten was heel goed.lees meer
Wendy Frehé
Wendy Frehé
2019-06-16T21:36:55+0000
Heerlijke combinaties! Rode Bietjes met truffeljus en als dessert rabarber met aardbeien met daarbij ijs met specerijenolie en gepofte boekweit is verrukkelijk!! Voor herhaling vatbaar!lees meer
Peter Jetten
Peter Jetten
2019-06-03T19:10:38+0000
hier word met passie gekookt. lekker top genoten.
Robert Tucker
Robert Tucker
2019-04-01T19:33:16+0000
Heerlijk gegeten Geweldig fijne smaken Voor herhaling
Angelique Jansen
Angelique Jansen
2019-03-01T19:30:48+0000
Uitstekende service en zeer smaakvol eten!
Jan van Oort
Jan van Oort
2019-02-26T11:47:54+0000
super lekker eten en fijne sfeer...aanrader!
Lisette Uijtenbroek
Lisette Uijtenbroek
2019-01-12T19:02:56+0000
Wat hebben we heerlijk geluncht bij Boompjes Restaurant in Overloon. Leuke bediening, elk gerecht goed uitgelegd en heerlijke wijnen erbij . Kortom een absolute aanrader!!lees meer
Ruud Willems
Ruud Willems
2018-12-01T22:08:38+0000
Heerlijk gegeten vanavond!! Echt een aanrader, fijne sfeer, gastvrije bediening en een top kok in de keuken!!
Raymond Knops
Raymond Knops
2018-11-09T21:39:10+0000
Heerlijk gedineerd! Gastvrije, vriendelijke bediening en een chef, Jaap Volman, die weet wat koken is. Helemaal top!!
Linda van Tienen-Sleutjes
Linda van Tienen-Sleutjes
2018-10-09T18:46:59+0000
Heerlijk gegeten vanavond, voor herhaling vatbaar, bedankt !
Jolande Segers
Jolande Segers
2018-10-04T21:26:06+0000
Alweer heerlijk gegeten. Iedere keer opnieuw verwennerij!
Rene Dudink
Rene Dudink
2018-09-29T20:51:54+0000
super gegeten heel afwisselend
Katrijn Neneok-Lnssn
Katrijn Neneok-Lnssn
2018-09-28T20:57:35+0000
Genoten! Heerlijke, verrassende, pure en smaakvolle gerechten. Hoezo de groenten horen 'on the side'? Bij dit restaurant hebben groenten een grotere rol, waardoor je de friet/aardappel/of een ander bijgerecht totaal niet mist. Zeker voor herhaling vatbaar!lees meer
Frank Koenen
Frank Koenen
2018-09-28T20:23:48+0000
Heerlijk gegeten. Eerlijke gerechten met smaken waarbij de onderdelen zowel afzonderlijk als samengesteld puur uitkomen. Fris en verrassend. Een wijnarrangement dat nagenoeg perfect aansluit op de geserveerde gerechten. Ja, dit restaurant is het waard om naar terug te gaan.lees meer
Judith Hendriks-Voncken
Judith Hendriks-Voncken
2018-09-25T20:17:05+0000
Heerlijk gegeten. Verrassende en smaakvolle gerechten. Goede bediening. Fijne sfeer. Wij komen zeker terug!
Barry van Opbergen
Barry van Opbergen
2018-09-07T20:15:13+0000
Heerlijke pure smaken. Geen gerechten overladen met sauzen en kruiden, maar terug naar de basis. Wij hebben genoten van pure smaak explosies. Genoten en we komen zeker terug.lees meer
Harriëtte van Helden
Harriëtte van Helden
2018-08-07T00:43:14+0000
Eerste maar zeker niet ons laatste bezoek. creatieve en smakelijke gerechten, enthousiast en gepassioneerde mensen. Kortom... alles wat een avond uit voor ons een avond met een dikke gouden rand maakt vinden we hier. Chapeau!lees meer
Gerlinde Griemink
Gerlinde Griemink
2018-06-23T08:33:59+0000
Gisteravond Genoten van een overheerlijk 7 gangen diner! En niet alleen Genoten van het heerlijke eten maar ook van de fantastische bediening, complimenten ook aan de dames. Zeker een aanrader om hier een keer te gaan dineren�lees meer
Annebeth de Jong
Annebeth de Jong
2018-05-20T08:30:47+0000
Gisteravond gegeten bij Boompjes restaurant. Wat een leuke ervaring om bij jullie te eten. Alles was top: ten eerste de heerlijke seizoensgroenten en aansluitend de andere gerechten en niet te vergeten de bediening en uitleg bij alle gerechten en bijpassende wijnen. Een absolute aanrader!lees meer
Amparo Bosboom-Aparicio
Amparo Bosboom-Aparicio
2018-05-10T14:44:54+0000
Erg goed ! Hoog niveau voor een prima prijs ! We komen graag terug....
Adler Warmer
Adler Warmer
2018-04-28T16:50:44+0000
Jos Verhagen
Jos Verhagen
2018-04-19T15:49:39+0000
Op woensdag 18 april was onze familiedag. Jammer genoeg was het restaurant die dag gesloten, maar geen probleem! De kok kwam bij ons thuis. Heerlijk gegeten met 16 personen. Zeer aparte groentes: meiknol, gele wortel, pastinaak. En bij de asperges lamsvlees of kabeljauw. Zelfgemaakt ijs. Ook voor de lactose- en glutenvrijen onder ons een feest!! Jos verhagenlees meer
Pal Janssen
Pal Janssen
2018-04-16T15:06:40+0000
Zondagmiddag gaan lunchen, wat heel slecht was. Wij hadden vissoep waar rauwe vis in zat en na zeggen van het personeel zou de vis warm worden door de soep. Ook de soep was koud dus hadden we nog steeds rauwe vis. Als we niet uitgenodigd waren hadden we de soep terug gegeven. Na twee keer aangegeven te hebben dat de soep slecht was, kon er geen goede dag meer vanaf toen we gingen. Ze konden alleen nog komen om af te rekenen. Als de chef nu nog moet leren om soep te maken, moet de chef maar naar de Zwaan in Venray gaan daar hebben ze wel goede (warme) vissoep!lees meer
Karin Nooijen-Hermanussen
Karin Nooijen-Hermanussen
2018-04-15T17:59:40+0000
Super mooie gerechten. Ontzettend lekker. Zeker geen standaard gerechten. Tip: laat je verrassen door de kok!
Sara Philippart
Sara Philippart
2018-04-14T15:19:56+0000
Toevallig hier terecht gekomen... En het bleek helemaal ons ding: (h)eerlijk genieten in een knap interieur met een fijne bediening. We beslisten ter plekke om nog eens terug te gaan (waren een weekje op vakantie in Overloon). Ons tweede bezoekje werd als het ware nog beter: elke hap was pure verwennerij, de wijnen een waar genot, de bediening top. Wij komen graag nog een keertje terug naar Overloon om ons culinair opnieuw te laten verrassen. Doe zo voort!lees meer
Ruud van Dongen
Ruud van Dongen
2018-04-05T07:10:13+0000
Wil je een culinaire ontdekkingsreis met eerlijke producten in een heerlijke omgeving? dan is dit het adres!
Hanneke Bouman-Luyendijk
Hanneke Bouman-Luyendijk
2018-03-31T10:56:35+0000
Genoten! Dutch cuisine... ik word er heel bij van! Heerlijke gerechten, veel groente op verrassende manieren bereid. Leuk met de alcoholvrije groente-fruit “wijnen” van Vieno erbij. Bedankt voor een heerlijke avond team @Boompjesrestaurant. Wij komen zeker terug.lees meer
Stefan Bouman
Stefan Bouman
2018-03-31T09:23:45+0000
Top gegeten en gedronken. Mooi restaurant met kennis van wijnspijs. Gerechten op basis van Dutch Cuisine.
Linda Hafmans
Linda Hafmans
2018-03-25T21:42:21+0000
Culinair genoten vanavond bij Boompjes! Heerlijk gegeten en fantastische bediening! Aanrader
Peggy Aelen
Peggy Aelen
2018-03-25T16:44:11+0000
Vandaag hier vriendelijk ontvangen en heeeeeeeeerlijk gegeten. Een genot om eens geen friet bij het eten te krijgen. (lekkere amuse trouwens) Wij komen zeker nog eens terug, omdat de keuken al vroeg open is, komen wij met een boeren bedrijf niet in tijdnood en kunnen we weer terug zijn om de koeien te melken! geen keuzestress met een overvolle kaart en wat je kiest wordt met zorg en kwaliteit bereid. Toppie!!lees meer
Anouk van Loon
Anouk van Loon
2018-03-24T23:30:51+0000
Miek Segers
Miek Segers
2018-03-17T18:35:09+0000
Vandaag heerlijke koffie gedronken, en verwend met opa’s appeltaart! Prachtig restaurant, bijzonder sfeervol. Wij komen hier graag terug!lees meer
Dave Moorrees
Dave Moorrees
2018-03-10T11:14:16+0000
Harry Stox
Harry Stox
2018-03-05T20:21:06+0000
Dutch Cuisine voor Bourgondiers. Het pand van De Heeren van Overloon heeft een frisse make-over gehad die de gasten maar ten dele voorbereidt op wat hen te wachten staat. Alles klopt vanaf de eerste amuse tot aan de laatste friandise. Door de filosofie dat groenten even belangrijk zijn op het bord als vlees of vis krijg je prachtige gerechten voorgeschoteld met verrassende combinaties. Ongelofelijk dat ze pas een week hier bezig zijn. Een overweldigende start van een nieuwe topper die ook in een grotere stad niet zou misstaan. De moeite van een trip naar Overloon waard!lees meer
Ank Bruinenberg
Ank Bruinenberg
2018-02-28T10:26:24+0000
Christiaan Koffrie
Christiaan Koffrie
2018-02-28T09:59:51+0000
Sandy Gijsbers
Sandy Gijsbers
2018-02-28T09:54:20+0000
Jaap Volman
Jaap Volman
2018-02-28T09:53:46+0000
Pascal Janssen
Pascal Janssen
2018-02-24T14:03:01+0000
Echt super gegeten. Gaan we zeker nog een keer terug komen.
Paul Bremmers
Paul Bremmers
2018-02-24T12:10:21+0000
Toprestaurant in wording. Heerlijk gegeten, wijn arrangement super, top avond. Dank
Susan Volman
Susan Volman
2018-02-19T16:57:10+0000
Lieke van der Vorst
Lieke van der Vorst
2018-02-18T20:27:30+0000
Vandaag een 4-gangen 'lunch' mogen proeven. Wat een culinaire sensatie. De smaakcombinaties waren een feestje voor de smaakpupillen en dan nog niet te spreken over de bijpassende wijnen..... topper! Een ware aanwinst voor Overloon.lees meer
Mandy Merkelbagh
Mandy Merkelbagh
2018-02-18T16:38:41+0000
Lindy van Baal
Lindy van Baal
2018-02-18T15:52:52+0000
Pascal Merkelbagh
Pascal Merkelbagh
2018-02-18T15:49:58+0000

Google

Colin Taylor
Colin Taylor
21:31 18 Sep 19
Went to this restaurant in Overloon in the Netherlands what selection of food on the menu friendly staff that spoke very good English and enjoyable visit
Bart Dewitte
Bart Dewitte
06:55 05 Aug 19
Onverwacht op het laatste moment een reservatie geplaatst bij dit restaurant. Bij aankomst de rust in een klein dorp in de avond. De buiten gevel heeft aan dat het een restaurant is. Enkele tafeltjes buiten en een open deur geven aan dat het restaurant geopend is. Bij binnenkomst valt de kleur groen en het thema berken in het restaurant op. Een jonge dame begeleid ons naar de achterzijde waar iedereen gezellig zit te tafelen onder enkele platanen. Het restaurant binnen is leeg en alle gasten zitten achter, buiten gemoedelijk van het aangename buitenweer te genieten. Wij krijgen een verrassingsmenu. De keuze is een 3, 5 of 7 gangen menu. Wij kiezen voor een 3 gangen menu. Bij de bediening wordt telkens uitgelegd wat er geserveerd wordt. Je mag goed opletten bij deze uitleg om de smaak sensatie nadien goed te begrijpen. Ook de wijn keuze word gedegen aangegeven door de bediening. Uiteindelijk is de verrassingsmenu echt een verrassing van mogelijkheden met als basis een veelheid aan groenten die je niet verwacht bij groeten in samenspel met vis, vlees en fruit . Je smaak sensatie wordt elk nieuwe gang van het menu geprikkeld. Je leert hierbij dat groenten een palet aan smaken heeft die je zelf niet altijd verwacht. Enkele uren later heb je nog steeds het gevoel dat je gegeten hebt. Ook een teken dat er met goed vers eten gewerkt wordt. Na het afrekenen nog een kort gesprek met de kok, en hierbij mijn dank voor de smaak sensaties die je met 3 gangen serveert. Je laat zien wat mogelijk is met groenten om klanten een gezonde gevulde maag te geven. Hierbij geen afbraak aan de vis of vlees en het fruit wat erbij gebruikt is. Alleen heel duidelijk dat de basis groenten, het feest aan eten van vis, vlees en fruit dragen. Dank en tot een volgende keer.
Jitske Nijstad
Jitske Nijstad
19:17 02 Aug 19
Zeer goede bediening, eten echt voortreffelijk. Een hele beleving, of je nu brasserie menu doet of restaurant menu, je wordt net zo goed behandeld met veel kleine extra's
Suuz Meijer
Suuz Meijer
18:21 17 Jul 19
We hebben heerlijk gegeten. Vriendelijke bediening, die fijn meedacht bij onze vraag of er ook vegan gegeten kon worden (bijvoorbeeld of ik ook wilde dat de lederen placemats van tafel gehaald werden). Prachtige gerechten. Voor mij volledig groente, mijn man het reguliere 5- gangenmenu. Heel verrassend en lekker. En bij elke gang een heerlijke passende wijn, deels uit Nederland. Jammer dat we niet in de buurt wonen, want dan zouden we vaker komen!
Sam Lelieveld
Sam Lelieveld
08:04 13 Jul 19
Het eten was heel lekker!! Ook het vegetarische. Wat jamner was dat we lang moesten wachten. Dat kan strakker.Dat weerhoudt ons om voor een 5 of 7 gangen te gaan.
Eef H
Eef H
20:08 06 Jul 19
Eten was prima maar vrij neutraal. In de brasserie is weinig keuze aan hoofdgerechten. Jammer dat we de afrekening kregen van een andere tafel.
Wendy Frehe
Wendy Frehe
12:18 05 Jul 19
Heerlijk gegeten en vriendelijke bediening. Voor herhaling vatbaar!
Linda Janssen
Linda Janssen
07:14 23 Jun 19
Lekker gegeten vriendelijke bediening. Vond alleen jammer dan je voor frietjes extra moet betalen. Bij een hoofdgerecht hoord naar mijn idee een zetmeel gerecht.
Koen Gieben
Koen Gieben
21:53 16 Jun 19
Met 6 personen erg lekker gegeten vandaag! Ook een super vriendelijke bediening!
Barbara Jonkman
Barbara Jonkman
22:50 15 Jun 19
Een gezellige atmosfeer. Alles heel netjes. Duurde wel wat te lang voordat de voorgerechten kwamen. En de hoofdgerechten duurde ook veel te lang. Prima en vriendelijk bediening.
Jorg Verstappen
Jorg Verstappen
11:44 07 Jun 19
Heerlijk gegeten, lekkere koffie en aardige gastvrouw / personeel
Rick Clephas
Rick Clephas
13:36 06 Jun 19
Hele fijne smaken en heel vernieuwend. Dutch Cuisine met een hoofdletter. Staat ook in top 100 groentenrestaurants wereldwijd en in de Nederlandse top 10. Horeca op een heel hoog niveau. Met heel veel lokale ingrediënten én met een ongekend aantal Nederlandse wijnen en streeklikeuren en -borrels. Hier ga ik ongetwijfeld terugkomen.
Johan Philipsen
Johan Philipsen
18:35 31 May 19
Koud eten. Ons antwoord 31 mei 2019: Wij hebben dit aan de bediening gemeld maar verder geen respons daarop gekregen. Dat is jammer maar het was wél zo. Wil overigens niet zeggen dat het geen goede social deal was. Dat zeker wel in een leuke ambiance.
Madelon Vermeij
Madelon Vermeij
10:36 08 May 19
Ontzettend leuk restaurant, prettige sfeer en gezellig ontvangst. Ik heb er mogen ontbijten met mijn netwerkclub en het ontbijt was top geregeld en lekker. Zeker een aanrader!
Harry Janssen
Harry Janssen
19:05 03 May 19
Een absolute aanrader!!! Heel mooi en verzorgt interieur, zeer gastvrije en vriendelijke bediening en ontzettend lekker en goed eten.
Henk Broekman
Henk Broekman
14:52 13 Apr 19
Zeer matig te eten. Weinig sympathie en begrip klachten
Bram Antonis
Bram Antonis
20:41 07 Apr 19
Altijd geweldig goed verzorgd!
Roy Leusenkamp
Roy Leusenkamp
16:11 19 Mar 19
Prima bediening, heerlijke bitterballen en een redelijke prijs.
Annet van Roosmalen
Annet van Roosmalen
15:46 17 Mar 19
Erg leuk en verrassend lekker!
Hugo Peeters
Hugo Peeters
15:32 07 Mar 19
Leuke en lekkere lunch gehad deze middag met een zeer vriendelijke en correcte bediening. Super !
Dienny Kroos-van der Meij
Dienny Kroos-van der Meij
12:48 04 Dec 18
Prima geluncht. Vriendelijk bediend. We gaan zeker terug. Inrichting zeer strak en modern.
Joke Balk
Joke Balk
19:32 17 Nov 18
Een hele gezellig etentje gehad met heel veel bijzondere vergeten groenten. Heerlijk
Suzette Panzini
Suzette Panzini
09:47 18 Sep 18
Moet je geweest zijn. Laat je verassen. Heerlijk!
Bert Brouwer
Bert Brouwer
18:20 08 Sep 18
Heel lekker gegeten. Voor herhaling vatbaar
Joris Broche
Joris Broche
13:17 31 Aug 18
Gezellig restaurant, mooi interieur en vriendelijke bediening. De borden waren mooi gepresenteerd. Enig minpuntje waren de temperaturen van de vissoep en de burger. Het binnenterras kan ook nog verder uitgewerkt worden
Bekijk alle beoordelingen
  • Boompjes Restaurant
    Irenestraat 1
    5825 CA Overloon
    0478 642227
    info@boompjes-restaurant.nl
Op de hoogte blijven van
nieuws of acties?
Meld je dan aan voor onze
  • Openingstijden:
    donderdag t/m dinsdag
    12.00 - 22.00 uur
    woensdag gesloten

© 2018 Boompjes Restaurant  | ontwerp en realisatie Studio Coppis
Call Now Button